Bo billigt, så du kan investere

Investering er for alle. Det kan læres af alle, og det er tilgængeligt for alle. Du kan også blive investor og øge din formue. Uanset om den starter med at være stor eller lille formue.

Nogle tænker på investering som noget, man kun kan, hvis man er rig. Det er en ærgerlig misforståelse. Du kan investere for ganske små beløb, så du kan også være med, selvom du får en lav løn og kun lige har lidt tilovers hver måned. Investerer du fornuftigt – og måske lidt heldigt – kan dine små beløb vokse sig større og større, og dine investeringer kan give et bedre og bedre afkast.

Læs mere på https://mininvestering.dk/investering/

Gå ikke efter en dyr bolig

Vil du gerne investere, så skal du finde lidt penge til det. Det er ikke helt gratis. De fleste kan dog godt finde et lille beløb hver måned. Man kan godt starte med at investere et lille beløb og så langsomt gøre det større.

Du behøver ikke have et godt betalt job for at finde penge til investering. Hvis du tænker dig om i din daglige økonomi, vil du sikkert kunne finde lidt på kistebunden.

Køber du bolig, så kan du sørge for at gå efter en billig bolig. Hvis du bor lidt billigere, end du har råd til, så vil der være penge til overs til investering. Så kan du opgradere din bolig, når dine investeringer har givet et godt afkast.

Jo billigere du bor, jo flere penge har du til at investere. Du kan måske også spare nogle andre steder. Spiser du meget ude, kan du begynde at lave mere mad selv. Har du mange abonnementer, kan du opsige nogle af dem. Kan du cykle på arbejde i stedet for at tage bilen, så kan det også spare dig for lidt udgifter.

Hvad kan man investere i?

Investering er mange ting. De fleste har hørt om, at man kan investere i aktier, men der er meget andet, man kan investere i. I princippet er alt det, der kan give et afkast, en investering.

De forskellige investeringsformer har forskellige krav til viden og heller ikke den samme risiko. Man kan altså vælge lidt forskellige ting eller vælge den investeringsform, der passer en bedst.

Crowdlending er en af de nyere metoder til at investere. Her låner man sine penge ud og får dem tilbage med renter.

Der er også obligationer, råvarer og valuta, og så kan ejendom også være en investering.

Din ejendom er en investering

Har du købt bolig, har du allerede investeret. Hvis dit formål med købet er at bo i boligen i mange år, er det en meget langsigtet investering. Den kan dog give et afkast, hvis du har købt billigt og en dag kan sælge for mere.

Du kan også bruge ejendomsinvestering som en investeringsform. Det er dog en, der er ret dyr at komme i gang med. Men har du startkapitalen, kan du opkøbe flere ejendomme og leje dem ud eller sætte dem i stand og sælge dem til en højere pris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *