Vitrineskabe gør nemt hjemmet klassisk skønt

Find dit næste vitrineskab hos traevarer.dk (foto traevarer.dk)

Find dit næste vitrineskab hos traevarer.dk (foto traevarer.dk)

Der er vel få møbler, der kombinerer æstetik med praktisk opbevaring, som vitrineskabet gør det. Her er der virkelig tale om en klassisk skønhed og et eviggyldigt møbel i de danske hjem. For det er da lidt kedeligt altid at gemme alting væk i skabe og skuffer. Med et smukt vitrineskab kan du vælge, hvad du vil vise frem. Glasset i skabet bliver et helt udstillingsvindue for dit smukkeste porcelæn eller dine unikke vinglas.

Og så er det bare rigtig praktisk. Du kan holde orden i dit service, og når du skal bruge noget fra skabet, der meget nemt kan stå og pynte i din spisestue, er det bare lige at række ind efter det, du skal bruge. Om det så er champagneglassene til en festlig lejlighed eller soveskålen juleaften. Vitrineskabet gør det nemt at finde tingene, de støver ikke til og så emmer det bare så meget af klassisk stil og charme.

Et antikt vitrineskab er et anderledes pift i et moderne hjem

Du kan købe et nyt vitrineskab, der ofte er lidt nytænkt i sit design. Elementer af metal, lige kanter og et minimum af pynt kendetegner mange af tidens nyproducerede vitrineskabe, men det kan jo også være, at du er typen, der godt kan lide, at tingene har lidt patina. Så skal du måske kigge dig om efter et vitrineskab på et loppe- eller antikmarked, eller måske i en forretning, der handler med antikviteter.

Et antikt vitrineskab, der har fået masser af personligt udtryk af tidens tand, behøver ikke kun at passe ind i et hjem, hvor stilen er gammeldags. Tværtimod kan vitrineskabet være et rigtig lækkert og anderledes pift i den moderne indretning. Det kan være meget kraftfuldt at bruge et enkelt anderledes element i en ellers meget stilren indretning, og vitrineskabet er om noget det møbel, der er allermest anvendeligt til det.

 

Se et stort udvalg af vitrineskabe hos traevarer.dk

One comment

  1. […] Vitrineskabe gør nemt hjemmet klassisk skønt […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *