Ved sofaborde mødes man i knæ- og øjenhøjde

Gode sofaborde passer højdemæssigt godt til sofaerne (foto ide.dk)

Gode sofaborde passer højdemæssigt godt til sofaerne (foto ide.dk)

Sofaborde er plads til computere. Sofaborde er plads til hygge og samvær. Sofaborde giver familiens stue et knudepunkt – et sted at mødes og dele oplevelser med hinanden. Gode sofaborde har plads, giver plads til hinanden og knytter jer sammen, så I ikke føder, at i støder albuer, men snarere fletter fingre.

En god højde giver jer hygge

Gode sofaborde passer højdemæssigt godt til sofaerne. De skal selvfølgelig ikke være ligeså høje som spiseborde. Det vil gøre det ret akavet at sidde ved dem. Derfor er de som regel lavere og dybere. Det betyder, at man kan have en masse forskellige ting liggende på dem uden, at de forstyrrer eller generer. En måde at se på, om man har fået fat i et af de rigtige sofaborde er ved at se, om ens knæ når op til bordpladen, når man sidder i sofaen. Sidder man i sofaen uden at kunne få benene under bordet, har man fat i et af de sofaborde, der er perfekte.

Forskelige materialer til forskellige slags familier

Der findes mange forskellige slags lave borde. Sofaborde fås i glas for eksempel. Glas er stilrent og luftigt. De giver stuen energi og overblik. Du vil hurtigt kunne se, når der er beskidt eller rodet underneden, da fladen er gennemsigtigt. Dog er den også sværere at holde fin. En glasflade ser hurtigt slidt ud, hvis man for eksempel har børn. De kan godt lide at eksperimentere med ting, og dit sofabord vil sikkert være et perfekt forsøgsobjekt.

Et sofabord i massivt træ er en fiks ide. Også for børnefamilier. Træ kan holde til lidt af hvert, og ikke engang børnene vil kunne ødelægge det.

Det er en god ide, hvis man har børn at skaffe sig et møbel, der er solidt. Så vil du for det første ikke stå uroligt og ængsteligt med tankerne rettet imod bordet vel, og du vil på sigt have bordet i længere tid.

Et sofabord i træ, plastik og metal inviterer alle i familien hen til sig. De er massive og stærke materialer.

Find sofaborde hos Idemøbler

One comment

  1. […] Ved sofaborde mødes man i knæ- og øjenhøjde […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *