Skal du finde en sej børneseng til børneværelset. Se her

En typisk juniorseng (foto traevarer.dk)

En typisk juniorseng (foto traevarer.dk)

Når man vokser op, så er det vigtigt at have et værelse, som er personligt, og hvor man kan gemme sig væk og fordybe sig i sin egen fantasiverden. Derfor er det blandt andet vigtigt at have nogle møbler i rummet, der kan give det personlighed, og som også indbyder til leg og læring.

De fleste børneværelser er ikke specielt store, og derfor optager sengen derfor tit en stor mængde af pladsen. Derfor giver det god mening at tage udgangspunkt i børnesenge, når man skal give værelset noget personlighed.

Mange forskellige typer børnesenge

 

Der findes derfor mange seje, søde og praktiske børnesenge, som ikke kun kan bruges til søvn, men også til leg og fordybelse.

For at kunne spare lidt på pladsen i værelset, har flere børnesenge indbygget nogle gode opbevaringsmuligheder. Ofte har sengene integrerede skuffer nedenunder selve sengen. Dermed er der god plads til at opbevare alle sine legesager eller sit tøj.

Andre senge udnytter den højde på rummet, som tit ikke bliver benyttet, når man ikke er så høj. Derfor har nogle børnesenge høje ben, som løfter selve senge længere op mod loftet. Dermed bliver der frigivet en del plads under sengen, som dermed kan bruges til at lege på. Ude i siden af sengen vil der typisk være en lille stige, så man kan klatre op i sengen. Dette er bestemt heller ikke en dårlig ting, når man er barn.

Både til leg og hygge

Nogle gange kan man købe børnesenge, der er så høje, at man kan integrere pladsen under sengen med et lille skrivebord. Dermed kan barnet have en lille hule under sengen, hvor man kan sidde og fordybe sig i tegning, læsning eller lektier.

For at skabe yderligere personlighed kan nogle børnesenge fås med forskellige temaer. Nogle børnesenge kan for eksempel fås med pirattilbehør, hvor der er dødningehoveder på forhænget til hulen.

 

Vil du se mere om børnesenge, så kig her

 

Læs desuden:

Pas på miljøet og spar penge med et lavenergihus

En altan spreder glæde og hygge til hele lejligheden

 

One comment

  1. […] Skal du finde en sej børneseng til børneværelset. Se her […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *