Senge kan ændre søvnen mærkant, bare den opfylder behovene

Senge fra Dunlopillo giver dig den helt rette søvn (foto Dunlopillo.dk)

Senge fra Dunlopillo giver dig den helt rette søvn (foto Dunlopillo.dk)

Livet byder på mange udfordringer og oplevelser. At leve fuldt ud tager dog en masse energi. En seng er det frirum, hvor man får lov til at lade op til livet og eventyrene. En seng er et afgørende møbel for ethvert hjem og for ethvert menneske. Derfor kan den helt rigtige seng også gøre underværker.

I gamle dage var en seng fx at ligge på en bunke at hø enten i en alkove eller ved siden af koen, men som tiden er gået så har sengen udviklet sig merkant. En af grundene til denne udvikling er på grund af, at man er blevet klar over hvor meget nattesøvnen påvirker ens dag.

Senge der kan opfylde krav

Om sengen passer til en eller ej har stor betydning for hverdagen. For at opnå den optimale søvn så er det vigtigt at det er en god madras, men ikke mindst også at den passer til ens krop. Det handler hovedsageligt om de materialer man bruger til sengen, som bestemmer madrassens hårdhed. Da teknikken har udviklet så meget på senge, så er en ting sikkert. Der er en seng der passer til alle.

En seng er for mange et vigtigt møbel i hjemmet og derfor har designet af sengen også betydning for hvordan man ønsker at sengen skal være. Man kan heldigvis både få senge der ser tunge og lette ud, så man kan få den seng der passer til ethvert hjem.

I pricippet er en seng bare en madrads som på en eller anden måde er hejst fra gulvet. Men man kan efterhånden få så mange forskellige senge som alle opfylder dette krav. Dog er det ikke alle senge der passer til netop alle behov og dermed er det ikke alle der for den samme kvalitetssøvn ud af at sove på dem. Men det kan man lave om på.

 

Se et udvalg af senge her: http://www.dunlopillo.dk/

eller læse mere om senge her:

Senge er det sunde fundament i hverdagen og natten

Elevationssenge tilbud er lækkert for de vågne og sovende

3 comments

  1. […] Senge kan ændre søvnen mærkant, bare den opfylder behovene […]

  2. […] Senge kan ændre søvnen mærkant, bare den opfylder behovene […]

  3. […] Senge kan ændre søvnen mærkant, bare den opfylder behovene […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *