Lysestager er lig med hygge i efterårsmørket

Gør dit hjem meget mere hyggeligt med levende lys (foto cahetu.com)

Gør dit hjem meget mere hyggeligt med levende lys (foto cahetu.com)

Hvis der er noget danskere er gode til, så er det at hygge sig. Det er nok noget, vi har tillært os gennem de mange mørke timer, der kendetegner vores kalenderår. Foråret er skønt, når alt springer ud på ny, og lyset begynde sin tilbagevenden, og sommeren kan virke evig, når vi bliver forkælet med flere dages sol og varme, og de lyse nætter bliver lange. Men inden vi får set os om, er efteråret over os igen, og med den kommer mange dage, hvor de lyse timer er i undertal.

Men der er heldigvis meget man kan gøre for at gøre efterårstimerne lyse. Bring lyset ind i dit hjem med smukke og dekorative lysestager. Levende lys giver en helt speciel stemning, og hyggen spreder sig hurtigt i lyset fra de knitrende flammer.

Lysestager kan fås i snart alle størrelser og udformninger, så der er noget til enhver smag. Der findes helt klassiske lysestager, og der findes lystestager, der nærmest er små kunstværker. Hos http://www.cahetu.com/produktet-1/fyrfadsstager-lysestager.html kan du se et stort udvalg af lysetager.

Lysestager til både fyrfadslys og kronelys giver et forskelligt udtryk

Nogle lysestager er udformet, så du kan stille et enkelt fyrfadslys ind i stagen. Måske bliver lyset da kastet gennem forskellige mønstre i stagen, der kommer til at danse på bordet, hylden eller væggen, hvor stagen står. Andre lysestager kalder på et elegant kronelys, der skal trone højt hævet over bordet, mens det langsomt brænder ned. Alle lysestager kan lyse rummet op med forskellige udtryk, alt efter form, farve og ikke mindst hvilken slags lys, der kræves.

Husk altid at stille lysestagen på et underlag, der kan tåle varme, da det levende lys kan varme stagen meget op. Sørg desuden for, at der ikke er noget, der kommer for tæt på flammen. Der skal være masser af luft over flammen, så det er for eksempel en god idé ikke at stille lyset under en hylde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *