Trænger kontoret til nyt liv? Køb nyt kontorinventar i dag.

Arkivskabe (foto: kontorting.dk)

Arkivskabe er en del af et organiseret kontor (foto: kontorting.dk)

Trænger dit kontor til en kærlig hånd eller mangler du kun lige at udskifte gulvmåtten? Uanset om du kun har brug for et par enkelte ting eller om du skal indrette et helt nyt kontor, så finder du det hele lige her. Alt fra kontormæssig indretning med borde, stole, opbevaringssystemer, elektroniske løsninger samt belysning til de mindre produkter såsom kaffemaskiner, stempelmaskiner, kontormåtter, fodstøtter, bogstøtter til elpærer m.v..

Kvalitet og funktionalitet i højsædet

Produktsortimentet lægger vægt på kvalitet. Materialerne brugt er solide og holdbare materialer, som har en lang levetid. Samtidig lægges der stor vægt på funktionaliteten så din arbejdsplads fungerer så effektiv som muligt. Du finder de helt grundlæggende produkter her, men også specialprodukter forefindes her. Udover produkter velegnet til kontorarbejdspladser, finder du også produkter velegnet til kantine- og lagerarbejdspladser samt butikker. Emballage, pakning og forsendelse samt prismærkning, hyldeforkanter m.v. er blot få af de mange produkter, som føres i den enorme produktserie.

Fokus på indeklima

Et sundt indeklima er afgørende for medarbejdernes produktivitet. Derfor bør man indarbejde indeklimaet som et af de vigtigste emner, når man indretter en kontorarbejdsplads. I produktsortimentet finder du varmeblæsere, ventilatorer, luftfugtere og luftrensere. Også belysning er en vigtig del af en velfungerende arbejdsplads og også her, finder du ergonomiske skrivebordslamper og energisparepærer. Når det kommer til selve indretningen med møbler, lægges der vægt på kropsholdning og det ergonomiske aspekt af, at mindske gener fra ensartet gentagende arbejde, som kontor ofte kan være. Hæve/sænke skriveborde og ergonomisk udformede og specialproducerede kontorstole er blandt det store sortiment.

 

Find dit kontorinventar i dag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *