Klassiske funkishuse til familien som ønsker rummelighed

funkishuse (foto: benee-huse.dk)

funkishuse (foto: benee-huse.dk)

Er I på udkig efter et moderne hjem, hvor I har plads og rum til at udvide familien med en eller to børn, så er funkishuse helt sikkert noget for jer. Funkishuse er tiltænkt at være rummelige og funktionelle huse, hvor alt er indrettet med omtanke. Husene er enkelt bygget. Ofte firkantet huse, hvor der er tænkt på lysets indfald i de forskellige rum, så det føles stort og lyst indendøre, uden brug af lys og lamper.

Hustyperne er bygget som længehuse og vinkelhuse eller gårdhuse, så alt er stort set muligt, om man ønsker meget plads til den store familie, eller ønsker at kunne have et minimalistisk hjem, hvor design og stil er i fokus. Alle hustyperne er udnyttet til det fulde med stort centralt køkken, som er det bærende område i hjemmet og på den måde kan man have børneområdet i den ene ende og forældreområde i den anden ende og dermed får man også privatlivet uden at skal tænke på at TV’et er for højt, når børnene sover eller gæsterne larmer for meget når man har besøg.

Husene er i overenstemmelse med byggegrunden og grundet stilen, så er der mulighed for at udnytte hver en tilladt kvadratmeter til bygningen så man får det ultimative hos på dens grund.

2020 miljøhus

Nye funkishuse er bygget med det formål at understøtte energirigtigt 2020 hus, som betyder at de opstillede miljøbevidste regler som gælder fra 2020. Med fokus på klimaet og besparelser på fjernvarme, stilles de nye huse til rådighed med stor fokus på vedvarende energi og ønsker man det kan man få indlagt jordvarme i husene, sådan at man henter varmen 2-3 meter nede i den danske jord, som har en god temperatur og kan holde huset varmt i løbet af den danske vinter.

 

Læs meget mere om Funkishuse hos benee-huse.dk

 

Se flere af vores artikler om funkishuse:

Stort lysindfald i funkishuse

Funkishuse er som moderne klassikere i arkitekturen

One comment

  1. […] Klassiske funkishuse til familien som ønsker rummelighed […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *