Indret dit soveværelse – seng, klædeskab og kommode

Køb en rigtig seng (foto Dunlopillo.dk)

Køb den perfekte seng hos Dunlopillo (foto Dunlopillo.dk)

Vi mennesker tilbringer en del timer i vores soveværelse. Gerne en 6-8 timer om natten, og nogle får måske endda en enkelt lur om eftermiddagen. Her sover vi, klæder os på, læser bøger, ser måske TV eller spiser i sengen. I hvert fald er det vigtigt at indrette sit soveværelse både praktisk men også hyggeligt og hjemligt. Her kommer 3 ting, som du skal have i dit soveværelse.

 

Seng, klædeskab og kommode – sådan indretter du dit soveværelse bedst

Et klædeskab er vigtigt. Selvom du måske føler, at det tager en del plads i dit lille soveværelse, så er det bare enormt vigtigt, for sådan et klædeskab kan skabe ro og orden i dit soveværelse. Måske er du mest til et gammelt afsyret karlekammerskab. Det er også en fin og æstetisk løsning. Problemet med mange af de her gamle skabe er, at de for det første er enormt tunge at slæbe ind. For det andet er de måske knap så praktiske. De fylder meget, og det er i mange af dem begrænset, hvad der kan være. Så hvis du bare vil have det rummeligt og praktisk, er et stort funktionelt skab med både hylder og bøjlestang og skuffer ideelt.

En komme kan skabe hygge og være en god afsætningsplads til en lille hyggelig læselampe, hvor der man stå stearinlys ved siden af og ligge denne måneds bog. Hvis du vælger en kommode med rummelige skuffer, har du også lidt ekstra plads. Det kan være til sokker, undertøj eller make-up.

Sidst men ikke mindst er det vigtigt, at du har en god seng, der både er stor nok og samtidig er god at sove i, da du tilbringer mange timer i den. Læg et sæt pænt sengetøj på den.

 

Se på senge her

2 comments

  1. […] Indret dit soveværelse – seng, klædeskab og kommode […]

  2. […] Indret dit soveværelse – seng, klædeskab og kommode […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *