Hay sengetøj – sov godt i lækkert sengetøj

Hay sengetøj - Hvorfor vælge andet? (foto cahetu.com)

Hay sengetøj – Hvorfor vælge andet? (foto cahetu.com)

Der er ikke noget bedre end at lægge sig ned i sin store seng efter en lang dag på jobbet og nyde duften af nyvasket sengetøj og lægge hovedet på en blød pude og lukke øjnene. Og det bliver næsten endnu bedre af, at sengetøjet er pænt og lækkert. Hvis du er til sengetøj af god kvalitet og sengetøj, som er stilfuldt og pænt, så skulle du tage at kigge dig om efter et sæt sengetøj fra mærket Hay, der laver mange forskellige slags sengetøj.

Flot sengetøj fra Hay til alle typer soveværelser

Karakteristisk for sengetøjet fra Hay er først og fremmest den gode kvalitet. Det er et dejligt blødt stof, og sengetøjet kan vaskes igen og igen i vaskemaskinen, uden at det bliver nusset og grimt at se på eller underligt stift i det, som andet sengetøj ofte bliver efter et par vaske. Det bevarer sin blødhed og sin fine overflade og farve lige meget, hvor meget du vasker det.

Herudover er der mange valgmuligheder af Hays sengetøj, men fælles for det er, at det er helt enkelt, men at der er kræset for detaljerne. Der er fine neutrale farver, som dog også virker utrolig gennemtænkte. Som det fine sæt sengetøj med prikker på, som de laver. Her er prikkerne ikke bare helt symmetrisk lagt, men lagt lidt tilfældigt, der får sengetøjet til at virke rigtigt hyggeligt at lægge sig ned i. Der er også ofte brugt kontrast farver i sengetøjet fra Hay. En dyne med blå nuancer kan pludselig komme til at se helt godt ud sammen med en neon gul pude. Det er lidt ekstraordinært og lækkert, og kan pifte dit soveværelse op også på samme tid. Hay sengetøj fås også til børne dyner og puder. Du kan finde hele udvalget af sengetøj fra Hay her.

Find også mere inspiration til soveværelse nedenfor:

Indret dit soveværelse – seng, klædeskab og kommode

Der er mange senge at vælge imellem

 

One comment

  1. […] Hay sengetøj – sov godt i lækkert sengetøj […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *