Halvhøj seng skaber mere plads på børneværelset

Udnyt børneværelset bedre (foto traevarer.dk)

Udnyt børneværelset bedre (foto traevarer.dk)

Der kan være flere gode grunde til, hvorfor dit barn trænger til en halvhøj seng. Det vigtigste er, at du har muligheden for at investere i en halvhøj seng – der findes mange forskellige modeller, og du kan med garanti også finde en, der passer til de behov, dit barn har på børneværelset.

Med mindre du har et kæmpe hjem, kan det være svært at få kvadratmetrene til at slå til, når en lille ny kommer til verden. Det bliver endnu sværere, når den lille ny vokser sig større – og igen endnu sværere, hvis der kommer en lille ny mere til verden. Derfor handler det om at få al plads i hjemmet til at slå til.

Der er forskellige ting, man kan gøre. En af dem er at investere i en halvhøj seng, der skaber gulvplads og som samtidig også lægger op til nye, legende elementer på børneværelset.

Hjælp dine børn til at få mest muligt legeplads

Der er flere gode grunde til, hvorfor du skal investere i en halvhøj seng. Du er garanteret allerede på udkig efter en, når du læser denne tekst, men hvis du ikke er, så kan du lade dig inspirere af, hvad du kan læse lige om lidt.

Det er nemlig sådan med en halvhøj seng, at den er det perfekte legetøj samtidig med, at det er netop i sengen, at dit barn også kan lade op til nye lege.

På en halvhøj seng kan du sætte en rutsjebane fast, hvis du har lyst. Der kan bygges et prinsessetårn, eller du kan lave hule under sengen. Det smarte ved en halvhøj seng er, at den kan være, som du vil have den. Eller dit barn vil. Med hulen under sengen er der plads til spil og hygge, med rutsjebanen er der plads til leg og fart.

Se udvalget og vælg en halvhøj seng her

 

Læs meget mere om senge:

Senge er det sunde fundament i hverdagen og natten

Elevationssenge tilbud er lækkert for de vågne og sovende

2 comments

  1. […] Halvhøj seng skaber mere plads på børneværelset […]

  2. […] Halvhøj seng skaber mere plads på børneværelset […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *