Funkishuse til familier med tempo og behov

Funkishuse er fremtidens familiehuse (foto ltm.dk)

Funkishuse er fremtidens familiehuse (foto ltm.dk)

En moderne familie skal jonglere med mange bold på én gang, og det kræver noget af familiens hjem. Med flere børn, der skal lave lektier og dyrke deres hobbyer, forældre, der skal lave mad og kæledyr, der skal passes, er der nok at se til. Det stiller nogle krav til huset, der skal kunne holde til det hele. Med et nybygget funkishus, kan I indrette jer efter jeres eget hoved, og det betyder blandt andet, at I kan tage forbehold for en lang række ting allerede under plantegningens tilblivelse.

Skal I for eksempel have et køkkenalrum, hvor hele familien kan samles, og hvor forældrene kan hjælpe børnene med lektier? Skal I have mere end ét badeværelse, så alle ikke stå på hinandens tær, når hele familien skal ud af døren om morgenen? Hvis man lægger lidt omtanke i detaljerne, kan man med et super praktisk funkishus gøre hverdagen langt nemmere.

Giv børnene deres drømmeværelser i jeres nye funkishus

Funkishuset giver også masser af plads til kreativ tænkning, og det kan virkelig komme børnene til gode, når deres værelser skal tegnes. Børn elsker, når tingene er lidt anderledes og specielle, og især huler har alle dage været et hit hos de mindre børn. De ældre børn kan nok bedre lide, når tingene er lidt lige til, når alt er på sin plads, og når deres værelse bare ser rigtig tjekket ud.

I det første tilfælde kan I overveje, om der skal bygges en hems på børneværelset. Det er rigtig sjovt for ungerne at lege på hemsen, og man kan eventuelt også indrette soveplads her. Med et skråvindue over kan barnet ligge og kigge på stjerner i sin seng. Og funkishuset giver en masse andre muligheder for anderledes indretning med forskudt plateau, vinduer, der fylder meget eller lidt og sidder i væggen eller i loftet.

Læs mere om funkishuse hos LTM.dk

Byg hus og bestem selv, hvordan du vil indrette dig

3 comments

  1. […] Funkishuse til familier med tempo og behov […]

  2. […] Funkishuse til familier med tempo og behov […]

  3. […] Funkishuse til familier med tempo og behov […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *