Få mere lys ved dit arbejdsbord med en skrivebordslampe

En skrivebordslampe er god til arbejdet, eller aftenbelysning (foto kontorting.dk)

En skrivebordslampe er god til arbejdet, eller aftenbelysning (foto kontorting.dk)

Hvis du er en af dem, der ofte sidder til sent om aftenen ved dit skrivebord og arbejder, ja så ved du godt, hvor vigtigt det er, at der er godt lys, der hvor man arbejder.

Tænd skrivebordslampen om aftenen

Men kender det nemlig godt. Lyset er af stor vigtighed for, hvordan vi går og har det. Når vi skal sove, skal det gerne være mørkt. Helt mørkt, så vi føler, at det er nat. Derfor kan sommernætterne være yderst problematiske, simpelthen fordi vores kroppe nogle gange ikke vil sove om natten, fordi lyset fortæller os, at det er midt om dagen.

Derfor tyer mange til at købe et mørklægningsgardin, så de kan trække det for vinduerne om sommeren og dermed lade som om, at det er helt mørkt uden for.

Omvendt har vi det så her om vinteren. Her kan vi have svært ved at stå op om morgenen, fordi det ikke føles helt rigtigt at stå op, når det er helt bæl ragende mørkt uden for, og vi bare mere har lyst til at lægge os under dynen igen i stedet for at skal ud og på job. Og det omvendte gør sig så gældende om aftenen. Her har vi lyst til at gå i seng kl. 19, selvom vi egentligt gerne skulle sidde oppe noget længere.

Det man kan gøre er at sørge for, at der er den rette belysning omkring dig. Tænd lyset, så snart du vågner om morgenen, så kroppen ligesom vender sig til det og bliver vågen og frisk. Og på samme måde så sørg for at have en skrivebordslampe tændt, hvis du sidder om aftenen og arbejder, da det giver mere lys og en følelse af, at der ikke er så mørkt igen uden for.

Find en skrivebordlampe hos kontorting.dk

One comment

  1. […] Se også Få mere lys ved dit arbejdsbord med en skrivebordslampe […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *