En topmadras leverer og gør nattesøvnen meningsfuld

Topmadras (foto: dunlopillo.dk)

Topmadras i den bedste kvalitet! (foto: dunlopillo.dk)

En topmadras gør det lækkert og rart at sove. Der er ikke noget bedre end at kunne lægge sig ned velvidende om, at man sover godt om natten. Der er ikke noget bedre end at kunne vide, at søvnen inden længe vil omfavne en med sin fløjlsbløde og lækre, behagelige former. Det er som om, at søvnen vil os noget. Den vil fortælle os lidt om tavsheden.

 

Dynens tavshed

Hvad er det for en tavshed, der møder os, så snart vi ser dyner. Det er en tavshed, der er ganske monoton. Tavsheden ser ikke dobbelt, den ser ikke i gråtoner. Her er tale om en radikal farve og en radikal erfaring med noget, som vi endnu intet ved noget om. Det er som om, at tavsheden er alt, hvad der bliver tilbage af dagen, når den har efterladt os. Det er som om, at tavsheden giver og tilbyder os med samme bevægelse.

Roen i natten

Den tilbyder os en slags ro, et slags behageligt felt, vi kan forlade os på. Når vi er trætte, er det tavsheden, der kærtegner os. Det er tavsheden, der leverer os tilbage til selvsamme barm, som vi kom fra. Og hvis den moderlige barm er det samme som en enhedslig erfaring af total harmoni, vil det altså sige, at tavsheden er et punkt, der er udeleligt i sin form. Den indeholder intet, og den yder intet. Det er op til os. Hvad vil vi så stille op med denne tavshed? Vi vil give den alt, hvad vi ejer. Ved at supplere nattesøvnen med en billig topmadras, er nattesøvnen ganske reddet. Den er simpelthen sat så fordelagtigt, at der ikke kan være nogen tvivl om, at det bliver en god nats erfaring. Nattesøvnen giver altså først mening, når den bliver mødt af komfort og ro.
Leder du efter en topmadras?

 

Læs mere om gode topmadrasser:

En behagelig og ergonomisk topmadras til den gode søvn

Forbedring af søvnen med en lækker topmadras

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *