En altan spreder glæde og hygge til hele lejligheden

Få masser af lys og luft med en altan (foto minaltan.dk)

Få masser af lys og luft med en altan (foto minaltan.dk)

En altan er din udgang til verden. Forestil dig at være hjemme, men også ude på samme tid. At kunne slappe af og nyde aftensolen uden at bevæge sig helt udenfor. Det er især fordelagtigt, hvis du bor højt oppe i en lejlighed. Så kan du mærke byens puls uden at skulle bevæge dig utallige etager ned. Det kan tit være besværligt og irriterende, hvis det man ønsker bare er at trække noget frisk luft eller at ryge en cigaret.

En altan udvider lejligheden

Med en altan ligger verden virkelig for dine fødder. Den er tættere på end nogensinde før. Samtidig får du også en udvidelse af din lejlighed. Med en altan vil stuen eller soveværelset føles dybere og mere rummelig. Du vil, når du holder fester have et naturligt punkt for hygge og samtale. Folk vil bevæge sig udendørs for bedre at kunne snakke sammen intimt. Men I vil også kunne holde grillfester udendørs. Hvis jeres altan er stor nok, vil I kunne placere en grill og et bord med plads til mange mennesker. En altan giver en helt ny dynamik og vibration til lejligheden. Den fortæller en historie om jer som beboere af en lejlighed. At I er levende og åbne mennesker. At i værdsætter de hyggelige stunder sammen. At I ikke ønsker at gå på kompromis.

Med en altan får I det hele

Med en altan får I både bylivet i en lejlighed og roen. I får den nære beliggenhed til bymidten, som I gerne vil have, men også en mulighed for et lille grønt areal. I kan dekorere en altan med planter og blomster, så den virkelig fremstår hyggelig. En altan viser også jeres naboer, hvem I er.

Med en flot hyggelig altan vil jeres lejlighed virke større, hyggeligere og mere personlig.

Børnene vil kunne hygge sig udenfor på altanen, når vejret er godt.
Om vinteren vil I kunne bruge en altan til opbevaring af ting, I normalt ikke bruger.

Læs mere om en altan her

Få information om altan i københavn her:

Kunne du godt tænke dig en altan København?

2 comments

  1. […] En altan spreder glæde og hygge til hele lejligheden […]

  2. […] En altan spreder glæde og hygge til hele lejligheden […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *