Arbejder du med kommunikation, skal du have mange kuglepenne

Find billige kuglepenne på nettet (foto kontorting.dk)

Find billige kuglepenne på nettet (foto kontorting.dk)

Hvis du arbejder i kommunikationsbranchen, er det vigtigt, at du altid har en kuglepen på dig. En kuglepen er nemlig et vigtigt redskab, når du pludselig får en idé, eller hurtigt skal skrive aftaler ned. Især hvis du arbejder som journalist, er det helt umuligt at undvære kuglepenne. Du skal gerne have mange på dig, så du hele tiden kan skrive det ned, som folk, du interviewer, siger. Det kan være spild af tid at interviewe nogen, hvis du ikke har en kuglepen at skrive det ned på.

Du må aldrig gå ned på kuglepenne

Kender du ikke det, at pludselig er der ikke mere blæk i kuglepennen? Jo, det gør du vist, for det sker ofte for os alle sammen. Derfor er det også vigtigt, at du har en masse kuglepenne til rådighed, især hvis du som nævnt arbejder som journalist, fordi der hele tiden vil være ting, du skal skrive ned. Det kan også være observationer under et interview, du skriver ned, men det kan også være vigtige aftaler, som du ikke må gå glip af. Som journalist må du simpelthen ikke gå ned på dit udstyr. Det er ganske enkelt uprofessionelt. End of story!

Køb en masse kuglepenne på én gang

Du kan lige så godt komme i gang med at købe en masse kuglepenne, så du ikke lige pludselig står uden en ved hånden. Du kan med fordel købe en masse kuglepenne på samme tid, så får du nemlig mængderabat. Du kan købe helt neutrale kuglepenne i sort – det virker ret professionelt – men du kan også købe kuglepenne med dit eget navn eller telefonnummer på. Det kan også være ganske effektivt. Så kan de på samme tid fungere som et slags visitkort.

 

Klik her for at finde kuglepenne

One comment

  1. […] Arbejder du med kommunikation, skal du have mange kuglepenne […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *